Bastu luo nahkaansa – evoluutio 2 tulossa

Ensimmäinen vuosi ”saunomista” on nyt takana. Bastu on saanut verkostolta kiitosta kokeilevasta otteestaan, kiinnostavien teemojen esiin tuomisesta ja eri alojen erikokoisten sekä -ikäisten yritysten ja asiantuntijoiden törmäyttämisestä. Uusia toimijoita on tullut mukaan koko ajan. Kaikki eivät ehdi aina mukaan kaikkiin pajoihin, mutta oleellista on, että tieto kulkee ja ideat jalostuvat. Kiitos kaikille matkalla jo tähän asti mukana olleille!

Ensimmäinen vuosi on osoittanut myös kehittämisen paikkoja. Muutaman tunnin teemakohtaisessa työpajassa ei kyetä kerralla laittamaan asioita uuteen järjestykseen. Uusien ajatusten siemeniä on kuitenkin viskelty tavoitteellisesti tulevaisuuden etupeltoon. Osa niistä tulee varmuudella tuottamaan satoa. Moni on löytänyt uusia liikekumppaneita, samoin uusia tulokulmia omaan bisnekseensä.

Syksyllä Bastu luo nahkaansa ja työn tuloksena on tarkoitus laittaa liikkeelle uudistettu työtapa. Pidämme jatkossakin ovet avoimina vapaalle keskustelulle määräajoin pidettävissä tapaamisissa. Ottakaa yhteys allekirjoittaneeseen, kun haluatte tuoda teemoja keskusteluun.

Verkoston tapaamisten lisäksi tuomme aiempaa harvemmin järjestettävissä työpajoissa asiantuntijaraadin eteen ”leijonanluolaan” sopivasti tulevaisuustestattuja teema-aihioita. Loppuvuodeksi on työn alla pari kolme hyvää teemaa. Niistä tuonnempana, samoin syksyllä avattavasta valtakunnallisesta Bastu-haastekilpailusta. Toimiessaan Bastun evoluutio 2 voi syöttää alueelliseen 6. aallon yritysekosysteemiin uusia kiinnostavia konsepteja, jotka kiinnostavat myös investoijia ja ennen kaikkea markkinoita.

Uusi toimintatapa hakee vaikutteita Laura Pourun edellisessä postauksessa kuvatusta Pentti Malaskan hyvän vision muistilistasta ja luottaa seudullisen yhteistyön voimaan. Kokeillaan porukalla ilman katastrofaalisia riskejä, haastaen, innostavasti ja kommunikoiden!

Keijo Koskinen

blogi-090616

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s